UA-53995836-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Overname Tap Taxi BV gerealiseerd!

 

In Excellent Travel Service is een geschikte overnamekandidaat gevonden die  een groot deel van de activiteiten van Tap Taxi B.V. over zal nemen vanaf 15 december 2016.

Met name het vervoer voor de dagbehandelingen zoals o.a. Respect Zorg Groep en particuliere cliënten zal door Excellent Travel Services worden uitgevoerd. Zij neemt hiertoe een deel van de vloot van Tap Taxi B.V. over en zal aan een deel van haar personeel nieuwe arbeidscontracten aanbieden, zodat de cliënten zo veel mogelijk dezelfde gezichten blijven zien.

Excellent Travel Service, een groeiende taxiorganisatie,  staat onder leiding van Ilse Vegter en John vd Steen, met veel ervaring in het bestelde (rolstoel)vervoer.

Excellent Travel Services is dan ook uitgerust met de daarvoor benodigde voorzieningen en kennis.
De leiding en de chauffeurs van Excellent Travel Service hebben bijzondere expertise in het vervoer van personen met en zonder rolstoel en met en zonder extra zorg. Excellent Travel Service verzorgt vervoer op maat en zal er alles aan doen om de overgang van Tap Taxi naar Excellent Travel Service zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De curator heeft alle vertrouwen in deze samenwerking en wenst Excellent Travel Service heel veel succes.

 

Directie en medewerkers van Tap Taxi B.V. danken iedereen voor het jarenlang
in ons bedrijf getoonde vertrouwen.

 

 

Excellent Travel Services is te bereiken via de website of via email

 

8